Strona główna
EL GASTRO Sebastian Bednarski

Mogłoby się wydawać, że nie ma tutaj nic trudnego. Warto jednak zwrócić uwagę na szczegóły, na przykład - na jakiej wysokości okap powinien się znajdować. Zbyt duża odległość utrudni urządzeniu optymalne wchłaniane oparów. Zbyt niska z kolei nie będzie komfortowa i może być powodem urazów pracowników. Standardem jest tutaj 70 centymetrów od kuchenki gazowej. W przypadku płyty sytuacja wygląda nieco inaczej - tutaj powinno być 60 centymetrów. Trzeba zwrócić uwagę jeszcze na jeden aspekt, a mianowicie wzorst pracowników.
Firmy według kategorii
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Transport dla Ciebie i firmy
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Obrót i zarządzanie nieruchomościami - katalog usług
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Usługi remontowo-budowlane
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Baza organizacji i stowarzyszeń
Atrakcje turystyczne i noclegi
Hodowla i rolnictwo
Baza kursów i szkoleń
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Katalog produktów i usług dla każdego